Entertainment

Geraldine Kemper over liefdesverdriet na breuk: 'Heel zwaar'

20 januari 2021 14:15
Geraldine Kemper Beeld © ANP

Geraldine Kemper (30) kwam in een diep liefdesverdrietgat terecht toen het afgelopen zomer uitging met haar vriend. De twee waren vijf en een halfjaar bij elkaar toen ze besloten elk een andere weg in te slaan. Dat was 'echt wel heel zwaar', vertelt de presentatrice in de podcast 'Leermeesters'.

"Echt liefdesverdriet is gewoon balen"

Het is een pittige periode geweest voor Geraldine. Toen haar relatie in een breuk eindigde, ging ze een beetje bij de pakken neerzitten. "Ik miste hem echt", legt ze uit in de podcast Leermeesters. "Deze deed me veel. We hadden ook een heel mooie relatie, maar het was ook niet goed en daarom ging het uit." Inmiddels hebben ze het bij kunnen leggen en is het nu 'wel weer zo dat we elkaar kunnen spreken'. "We zijn allebei verder aan het gaan nu. Maar echt liefdesverdriet is gewoon balen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo zit het echt tussen Geraldine Kemper en haar 'nieuwe liefde'

Eén van die pijnlijke momenten was Geraldine's 30ste verjaardag, want daar 'was hij niet bij'. Die leeftijd vindt ze ook lastig. "Het is eerder dat ik een gevoel heb, dan dat mensen dat echt zeggen. Ik vind dat ook irritant dat het dan een soort van 'moet' vanaf je 30e. Dat mensen dan denken: oh, een groter huis, een extra kamer, daar komt dan een kind. Daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht", legt ze uit. "Ik wil nog helemaal geen kinderen. Ik wil dat nog helemaal niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geraldine Kemper en Maan imponeren met pure selfie

Geraldine geeft wel toe dat je er 'wel over moet nadenken'. "Ik wil zelf nog niet, maar wat doet mijn lichaam en moet ik daar over nadenken? Moet ik eitjes gaan invriezen?" vraagt ze zich hardop af. Maar de presentatrice is 'heel erg tevreden' over haar huidige situatie. "Ik geef mijn leven op dit moment een 8,5 of een 9. Ik ben heel blij." Eén van de redenen dat ze zo positief in het leven staat, is het programma dat ze mocht maken vorig jaar. Je ziet alles over Geraldine en de Vrouwen in de video hieronder. 

Luister de aflevering van Leermeesters met Geraldine hier terug. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore