Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj Gorgels heeft dé oplossing voor de avondklok

Beeld © Hollandse Hoogte

We lijken er niet meer omheen te kunnen: de avondklok. Hoewel de definitieve beslissing vanmiddag bekendgemaakt wordt, is presentator Kaj Gorgels (30) tot in de puntjes voorbereid op zijn avondprogramma.

"Hoe bedoel je avondklok?"

Op Instagram plaatst hij een foto van zijn nieuwe outfit waarmee hij, óók bij een avondklok, zonder problemen de straat op kan. Niet alleen Kaj doet een gooi, sinds geruchten rondom de avondklok is er een run op de oranje maaltijdbezorgersjassen. Ze worden massaal op Marktplaats aangeboden. Moederbedrijf van Thuisbezorgd is daar allerminst blij mee: "We zijn al bezig om samen met Marktplaats alle advertenties te verwijderen", zo vertelt directeur Jitse Groen aan NOS.

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels maakt hilarisch lied na aanscherpen maatregelen

Ook de jassen van Post NL-bezorgers worden op het platform te koop aangeboden. Een woordvoerder aan de nieuwszender: "Als jij geen PostNL-medewerker bent, moet je die jas niet misbruiken. Wij willen niet dat er misbruik van onze middelen wordt gemaakt." Fred van Leer kan het niet laten om er een grapje over te maken: 'Heb jij 'm al besteld?'

Kaj
lees ook:
Kaj zag 'superjaar' in duigen vallen: 'Dat is me ontnomen'