Entertainment

Joe Exotic-fans teleurgesteld in keuze Trump

20 januari 2021 09:04 Aangepast: 20 januari 2021 09:37
Joe Exotic Beeld © Netflix

President Donald Trump (74) heeft 'Tiger King'-ster Joe Exotic (57), ondanks zijn vele verzoeken, geen gratie verleend. Dit tot grote teleurstelling van Joe's fans. Zij reageren op social media teleurgesteld op het nieuws dat de dierentuinhouder uit de veelbesproken Netflix-documentaire niet op Trumps gratielijst staat.

"Het lijkt erop dat Trump toch in Team Baskin zit"

Joe zit een straf van 22 jaar uit voor het beramen van een moord op zijn aartsvijand Carole Baskin en voor dierenmishandeling. Hij had de president meermaals verzocht om vrijlating en leek er zelfs al rekening mee te houden dat hij dinsdag een goed bericht zou krijgen. Zijn advocaat vertelde dat er al een limousine, kapper en visagist klaarstonden bij de gevangenis om Joe op te vangen na zijn vrijlating.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trump verleent gratie aan Lil Wayne, Joe Exotic blijft vastzitten

Ook zijn fans hadden goede hoop. Op Twitter was Joe trending topic en nadat bekend werd dat hij niet op de lijst van de president stond reageerden ze teleurgesteld. "Het lijkt erop dat Trump toch in Team Baskin zit", twitterde iemand. "Ik baal een beetje dat Joe Exotic geen gratie is verleend onder de voorwaarde dat hij gelijk een nieuwe serie van Tiger King maakt", schreef een ander.

Tiger King was vorig jaar maart een grote hit op Netflix. De serie ging over de extravagante Joe en zijn wildpark vol met tijgers en andere wilde dieren. De jarenlange strijd die Baskin, zelf eigenaresse van een opvangcentrum voor katachtigen, met hem had over de behandeling van zijn honderden tijgers en leeuwen was de belangrijkste verhaallijn uit de serie. Baskin probeerde de deuren van zijn dierenpark te sluiten en Exotic zette op zijn beurt vraagtekens bij de mysterieuze verdwijning van haar man.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joe Exotic en Lil Wayne hopen op gratie van president Trump

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore