Entertainment

Jinek-kijkers onder indruk van openhartige Ferry: 'Zo mooi'

20 januari 2021 07:17 Aangepast: 20 januari 2021 07:32
Beeld © RTL

Ferry Doedens (30) was gisteren te gast in 'Jinek' om te praten over zijn opvallende carrièremove. Een maand geleden besloot de ex-'GTST'-acteur namelijk om een account aan te maken op 'OnlyFans'. Een platform waarop volgers kunnen betalen om expliciete en erotisch getinte beelden van Ferry te zien. De kijkers thuis waren onder de indruk van zijn eerlijkheid.

"Dit is m'n eigen keuze geweest"

In het gesprek met Eva legt Ferry uit waarom hij besloot een account te maken op OnlyFans. "Ik was best wel onzeker wat er zou komen (na mijn vertrek bij Goede Tijden, red). En ik hoorde dat je er heel veel geld mee kon verdienen." Uiteindelijk besloot Ferry een account te maken. Hij blokkeerde in eerste instantie mensen uit Nederland, België en Duitsland. "Maar je hebt natuurlijk altijd mensen die via een omleiding toch nog zoeken." 

Uiteindelijk kreeg Ferry door dat er geen weg meer terug was. "Ik heb het er zelf opgezet en dit is mijn eigen keuze geweest. (...) Laat ik het zien als creatief ondernemen." Inmiddels heeft Ferry omarmd dat het out in the open is wat zijn carrièreswitch inhoudt. Toch doen sommige reacties Ferry wel veel pijn, "maar daar krijg je ook een dikkere huid van. Maar ik moet zeggen dat ik er best wel lol in heb. En het is een leuke boterham."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Carrière-move levert Ferry Doedens voor zoveelste tegenslag op

De kijkers thuis waren onder de indruk van hoe open Ferry zich openstelde. 'Wat een eerlijk en puur gesprek. Goed bezig! Lekker ondernemen', schrijft iemand op Twitter. Een ander: 'Je hoeft je helemaal aan niemand te verantwoorden over dat hele OnlyFans. Lekker doen waar je zelf zin in hebt. Het maakt je echt niet een minder mens. Je kunt dit ook nog prima naast een acteercarrière met kleren áán doen. Go for it.'

Het hele gesprek met Ferry Doedens in Jinek zie je hieronder.

Jinek zie je elke dag om 22:00 uur op RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore