Entertainment

Jenelle uit Teen Mom heeft 11-jarige zoon weer terug in huis

19 januari 2021 16:55
Jenelle Evans en haar zoon Jace Beeld © Instagram @j_evans1219

Een meevaller voor Jenelle Evans (29). De 'Teen Mom'-ster deelt op YouTube het nieuws dat haar zoon weer permanent bij haar is ingetrokken. Voorheen woonde hij bij zijn oma Barbara (67), maar zij kon de zorg voor de 11-jarige Jace niet meer aan, aldus haar dochter.

"Mijn moeder was het zat"

Er is al jaren behoorlijk wat bonje tussen Jenelle en moeder Barbara en dat heeft alles met Jace te maken. De Teen Mom-ster was vroeger verslaafd aan wiet en droeg de voogdij vrijwillig over aan haar moeder. Daar kwam ze later op terug en daarom sleepte ze Barbara voor de rechter om de voogdij weer terug te krijgen. Nu is er goed nieuws voor Jenelle: haar zoon woont weer bij haar, nog voordat die voogdij-overdracht officieel geregeld is. "Hij gedroeg zich niet goed bij zijn oma thuis. We hebben hem er héél vaak op aangesproken, maar mijn moeder was het zat", vertelt ze in een YouTube-video.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jenelle Evans haalt hard uit naar haar Teen Mom-collega's

"Barbara belde me op en zei: 'Ik heb er genoeg van. Hij misdraagt zich weer. Ik weet niet hoe hij zijn schoolwerk nog kan bijhouden en door kan naar een volgend jaar als dit zo doorgaat'", aldus Jenelle. Barbara heeft nog altijd de voogdij over Jace, maar dat wordt inmiddels officieus 'gedeeld' met Jenelle. "M'n moeder en ik moeten nog naar de rechtbank om de papieren te wijzigen. Maar voor nu woont Jace lekker bij mij." De 11-jarige weet van het YouTube-filmpje af en gaf zijn goedkeuring aan Jenelle. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore