Ga naar de inhoud
Entertainment

Joshua heeft wat op te biechten na exit Florentijn uit WIDM

Joshua Nolet en Florentijn Hofman voor 'Wie is de Mol?' Beeld © AVROTROS

Het had weinig gescheeld of WIDM-kandidaat Florentijn Hofman (43), die het programma vorig weekend moest verlaten, had nóg meer fouten gemaakt in zijn test. De kunstenaar wist tijdens één van de opdrachten twee jokers te verwerven, maar die kwamen bijna in handen van Joshua Nolet (32). De Chef'Special-zanger had ze namelijk vlak voor de test willen jatten van zijn medekandidaat.

"Ik kon me niet veel fouten veroorloven"

Er waren behoorlijk wat jokers in het spel toen de kandidaten van Wie is de Mol? de test aflegden. Alleen Joshua zat eigenlijk zonder hulpmiddelen, maar had ze bijna uit de tas van zijn tegenspeler Florentijn geronseld. "Ik kon me niet veel fouten veroorloven", verklaart de zanger in een nieuw filmpje. Hij had de twee jokers 'vast', vertelt hij verder. "Ik heb ze niet gepakt."

WIDM-afvaller
Lees ook:
WIDM-afvaller Florentijn gaf zijn kids deze opmerkelijke namen

Joshua legt uit hoe hij 'op de wc' te werk ging. De zanger werd door een muur gescheiden van Florentijn, maar hij zette voor de zekerheid de kraan aan 'zodat hij de rist van zijn tas niet zou horen.' "Ik grabbel zo in die tas en ik voel die twee jokers", gaat hij verder. Maar toen bedacht Joshua zich. "Ik hoef ze niet." En dat bleek te kloppen, want Florentijn vloog vervolgens uit het spel.

Meest
Lees ook:
Meest sneaky Molacties uit WIDM aflevering 3 die je hebt gemist

De strijd tussen Joshua en zijn medekandidaten zet zich aanstaande zaterdag om 20.30 uur voort op NPO1. Florentijn doet niet meer mee, maar blikt in de video hieronder terug op zijn avontuur in Wie is de Mol? 

Exit uit WIDM valt Florentijn zwaar: 'Soort liefdesverdriet'

03:05