Entertainment

Rein flirt met Danny in MAFS: 'Heb nog een verrassing voor vannacht'

19 januari 2021 21:45
Rein en Danny uit Married At First Sight Beeld © RTL

De vonken spatten van het beeldscherm in de vijfde aflevering van 'Married At First Sight'. Rein (35) en Danny (40) hebben elkaar na een ietwat ongemakkelijke kennismaking het ja-woord gegeven, wat voor Rein het startsignaal is om er lustig op los te flirten.

"Ik heb er vanochtend nog één gekregen van Petra"

Zodra de inkt op de trouwakte droog is, kunnen Rein en Danny hun ogen niet van elkaar afhouden. De experts hebben de twee niet zonder reden aan elkaar gekoppeld: ze hebben samen een hoge match score. In de praktijk moet echter nog blijken of de vonk wel degelijk overslaat. Terwijl vrienden en familie het al helemaal zien gebeuren, zijn de heren ondertussen elkaar aan het ontdekken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rein en Danny uit MAFS staan voor het eerst oog in oog

Een gezamenlijke passie hebben ze in ieder geval gevonden. Danny is gek op flamingo's en laat Reins BFF Petra daar nou iets op bedacht hebben. Ondanks dat Petra ongetwijfeld het liefst zelf mee wilde op huwelijksreis - ze is extreem close met Rein - heeft ze voor nu een aandenken aan haar beste vriend meegegeven. "Ik heb sowieso nog een verrassing voor je vannacht", grijnst hij tegen Danny, doelend op de kleurrijke flamingo-boxer die hij van Petra kreeg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waar staan de koppels van Married at First Sight een jaar later?

Politieagent Lars ging Rein en Danny voor. Hij stapte in het huwelijksbootje met Lizzy, hoewel hij in eerste instantie nog weg wilde rennen voor hij deze grote stap zou zetten.

Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL4. Of kijk alvast vooruit via Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore