Entertainment

Caroline van Eeden moet opnieuw onder het mes

19 januari 2021 12:23 Aangepast: 19 januari 2021 12:32
Beeld © Talpa/SBS6

Haar operatie was door corona een tijdje vooruitgeschoven, maar oud-Chateau Meiland-bewoner Caroline (59) wordt volgende week dan eindelijk geopereerd aan haar heup.

"Het was echt nodig"

'Ik zit er heerlijk bij', schrijft ze bij de Instagram-post waarin ze zegt verhuisd te zijn. 'Helemaal nu ik volgende week aan mijn andere heup wordt geopereerd. Uitgesteld, maar zo nodig!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Caroline van Eeden hoopt op verzoening Meilandjes

De 59-jarige, die nog steeds hoopt op een verzoening met de Meilandjes, laat haar volgers weten dat ze hierdoor minder aanwezig zal zijn op Instagram. 'Ik ga proberen jullie op de hoogte te houden, maar mocht het wat stiller zijn dan weten jullie waarom!'

Het ziet er (nog) niet naar uit dat de hereniging met de familie Meiland er daadwerkelijk in zit. In zijn biografie is Martien alles behalve terughoudend over de 'huisvriendin': ze zou slaande ruzie hebben gehad met Maxime en met fikse schulden naar Frankrijk zijn gekomen.

Zelf neemt Caroline afstand van de geruchten. 'Ik kies ervoor om dit privé te houden en respectvol te blijven. Dat is mijn keuze en hier blijf ik bij', zo reageerde ze onlangs op Instagram nadat een volger vroeg naar de ruzie. Tegenover onze verslaggever Aran Bade liet ze desalniettemin een en ander los:

RTL Boulevard / Instagram

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore