Entertainment

Xelly Cabau overladen met lieve berichtjes na tonen babybuik

18 januari 2021 11:17
Beeld © Instagram @xellycvk

Volgers van Xelly Cabau (33) lopen weg met haar groeiende babybuikje. De visagiste maakte eind december via Instagram bekend in verwachting te zijn van een broertje of zusje voor zoontje Yono.

"Happy mommy"

Xelly deelt op Instagram twee winterse kiekje. Op de eerste foto is Xelly te zien terwijl ze druk aan het spelen is met haar zoontje. Op de tweede foto poseert ze stralend met baby nummer twee, oftewel haar buik. 'Happy mommy', schrijft de influencer bij de post. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xelly Cabau deelt nieuws zwangerschap met volgers op Instagram

'Pretty mom', reageert iemand onder het plaatje. Een andere volger reageert met 'wauw' en Annemarie Keizer laat meerdere hartjes achter onder de post. 

Xelly zou afgelopen juni eigenlijk het jawoord geven in Italië, maar corona gooide roet in het eten. De YouTuber liet eind mei weten haar huwelijk officieel te verplaatsen naar volgend jaar. Het was voor het stel al snel duidelijk dat het feest niet door kon gaan, maar het bruidspaar besloot te wachten met definitief cancelen totdat alle vliegtickets op orde waren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xelly Cabau herpakt zichzelf nadat ze 'als een gek heeft gegeten'

Xelly en haar verloofde werden in april 2019 ouders van Yono. Het jongetje werd vernoemd naar zijn twee tantes Yolanthe en Noor.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore