Entertainment

HHB-kijkers liggen in een scheur door Europese misbaksels

18 januari 2021 11:21 Aangepast: 18 januari 2021 11:23
Beeld © Omroep Max - HHB van 17 oktober 2021

Meer dan 3 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe de thuisbakkers in 'Heel Holland Bakt' alles op alles zetten om een Europees bouwwerk neer te zetten. Deze moest geheel gemaakt worden van brood, met daarbij een extra brood om lekker weg te smikkelen. Twitteraars zijn alleen niet allemaal enthousiast over de baksels.

"Moest het origineel er even bij zoeken, maar nog steeds is het een spuuglelijke taart"

De bakkers kozen voor deze opdracht allemaal een Europees bouwwerk. Dokter Thijs ging bijvoorbeeld voor het Colosseum in Rome en Sabine voor de Eiffeltoren. Ellen en Eric hielden het iets dichterbij huis, zij maakten de Domtoren en de Waterpoort in Sneek na.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stuntelende Jenny steelt harten van HHB-kijkers

Waar de ene bakker een fantastisch bouwwerk neerzette, leek het bij sommige bakkers toch eerder een misbaksel. Vooral de Elbphilharmonie in Hamburg, gebakken door Daniel, zorgt voor hilariteit bij de kijkers. 'Moest het origineel er even bij zoeken, maar nog steeds is het een spuuglelijke taart, sorry', is het oordeel van een Twitteraar. 

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

André en Janny waren niet bang voor corona tijdens HHB

Toch zijn er ook bakkers die volgens kijkers wel een knappe prestatie hebben neergezet. Vooral Thijs en Eric krijgen de broodnodige complimenten.

Heel Holland Bakt zie je elke zondag om 20.25 uur bij Omroep Max op NPO 1 en kijk je hier terug.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André van Duin geopereerd aan darmkanker: 'Nu was ik het zelf'

Presentator André van Duin bracht vorige week het verdrietige nieuws naar buiten dat hij tijdens de opnames van het programma werd behandeld voor darmkanker. Je ziet het in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore