Ga naar de inhoud
Entertainment

'Vaginakaars' Gwyneth Paltrow brandt Britse huiskamer af

Gwyneth Paltrow Beeld © ANP

De 'vaginakaars' van Gwyneth Paltrow (48) heeft in een huiskamer in Londen voor brand gezorgd, meldt 'The Sun'. De kaars, die zou ruiken naar de gevoelige zone van de actrice, ontvlamde namelijk flink volgens de eigenaresse.

"Het hele ding stond in de fik en het was te heet om aan te raken"

Jody Thompson had de kaars gewonnen bij een online-quiz en vertelt aan de Britse tabloid dat er ineens een 50 centimeter hoge steekvlam uit het glazen potje kwam. "De kaars explodeerde en er kwamen grote vlammen en allemaal kleine deeltjes uit", zegt ze. "Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het hele ding stond in de fik en het was te heet om aan te raken."

Gwyneth
Lees ook:
Gwyneth Paltrow: 'Schuld Weinstein dat ik niet meer acteer'

Gelukkig is het huis van de 50-jarige Jody en haar partner David Snow niet afgebrand. "Uiteindelijk kregen we het vuur onder controle en gooiden we de kaars de deur uit. Het hele huis had af kunnen branden. Op dat moment was het best eng, maar achteraf gezien is het best grappig dat de vaginakaars van Gwyneth in mijn huiskamer explodeerde."

Naaktkiekje
Lees ook:
Naaktkiekje Gwyneth Paltrow valt niet in de smaak bij dochter

Gwyneth richt zich tegenwoordig helemaal op haar lifestylemerk,  maar was daarvoor onder andere te zien als Pepper Potts in de Marvel-films. Onlangs kwam er een nieuwe serie over twee Marvel-personages uit op Disney+: WandaVision. Bekijk hieronder de eerste beelden:

Wanda en Vision krijgen eigen serie op Disney+

04:20