Entertainment

EOTB-deelnemer Stephen Bear gearresteerd wegens wraakporno

16 januari 2021 17:23
Stephen Bear tijdens zijn deelname aan 'Ex On The Beach' Beeld © Viacom/MTV

Toen Stephen Bear (31) terugkwam uit Dubai stond hem een vervelende verrassing te wachten op het vliegveld van Heathrow in Londen. De voormalige 'Ex On The Beach'-ster werd vrijdag gearresteerd op verdenking van het verspreiden van 'revenge porn', oftewel naaktfoto's en -video's, van zijn ex-vriendin.

"Ik heb geen andere keuze dan dit naar buiten brengen"

Stephen is inmiddels vrijgelaten op borgtocht. De realityster werd verhoord door de politie van Essex en is nu weer op vrije voeten. De ex-vriend van Geordie Shore-ster Charlotte Crosby werd in de boeien geslagen omdat hij er van verdacht wordt 'seksuele foto's of filmpjes' te hebben verspreid 'zonder toestemming' van zijn andere ex-vriendin Georgia Harrison, die meedeed aan de Britse versie van Love Island. Stephen zou het belastende materiaal hebben willen verspreid om 'leed en intimidatie' te veroorzaken bij zijn voormalige liefje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yasmine uit EOTB deelt heftige beelden na mishandeling

Georgia liet op Instagram weten dat haar ex-vriend Stephen haar zonder haar weten had gefilmd tijdens hun intieme momenten. De Love Island-deelneemster gaf aan dat het 'pijn' deed dat het was uitgelekt. 'Stephen heeft beveiligingscamera's in zijn huis. Hij heeft me zo gepositioneerd dat ik dus op camera te zien zou zijn', verklaarde ze. Volgens Georgia laat haar ex-scharrel de beelden aan meerdere mensen zien. 'Ik heb geen andere keuze dan dit naar buiten brengen. Hiermee hoop ik anderen te behoeden voor zijn gedrag.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olivia van EOTB geeft verdrietige relatie-update

Maar Stephen ontkent stellig. 'Ik had niet door hoeveel impact dit zou hebben', zei hij destijds op zijn eigen Instagram. 'Het is een complete leugen dat ik iets van beelden aan iemand zou hebben laten zien.' Stephen deed in 2015 mee aan het programma Ex On The Beach. In 2016 deed hij in Engeland mee aan Celebrity Big Brother en ging ervandoor met de trofee. Daarna kreeg hij een relatie met Charlotte uit Geordie Shore en samen presenteerden zij Just Tattoo Of Us voor MTV. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore