Ga naar de inhoud
Entertainment

Martien Meiland en Britt Dekker vormen nieuw presentatieduo

Martien Meiland en Britt Dekker Beeld © ANP

Nadat ze samen in 'Wie van de Drie' schitterden, hebben Martien Meiland (59) en Britt Dekker (28) de smaak te pakken. Het hysterische tweetal gaat een duo vormen voor het nieuwe Talpa-programma 'First and Last'.

"Voor wie er als eerste uitspringt, of als laatste, is het au revoir!"

Hoewel Martien zijn kasteel vaarwel heeft gezegd, krijgt hij niet minder druk. De realityster gooit het roer om en gaat voor zijn tweede presentatieklus samenwerken met Britt. De twee kennen elkaar al van toen ze samen in de jury van Wie van de Drie zaten. Het hysterische duo gaat hun talent nu verlenen aan het nieuwe Talpa-programma First and Last. Aan de titel te zien is het een herbewerking van het BBC-programma met dezelfde naam. 

Dat
Lees ook:
Dat wordt wijnen: nieuw seizoen Chateau Meiland in aantocht

Martien verklapt zijn nieuwe klus aan de krant Metro, maar heeft nog wat moeite met het uitleggen van het spelprogramma. "Nou, kijk, weet je", begint de realityster. "Deelnemers mogen niet als eerste of als laatste een opdracht beëindigen. Ze moeten bijvoorbeeld in dozen zitten. Voor wie er als eerste uitspringt, of als laatste, is het au revoir!" Mocht het nog onduidelijk zijn, kun je de trailer van de Britse variant hieronder bekijken. 

Erica
Lees ook:
Erica geeft duidelijkheid: Meilandjes gaan weer verhuizen

Wanneer Martien en Britts nieuwe show op de buis verschijnt, is nog niet bekend. Maar dat er een hele hoop aan zit te komen, is wel duidelijk. Chateau Meiland komt binnenkort terug, Maxime en Montana gaan samen Petit Chateau presenteren en Martien blijft met nieuwe programma's komen. Het was ook vorig jaar een drukke bende voor de voormalige kasteelheer, waardoor hij de RTL Boulevard Online Award voor Meest Spraakmakende BN'er in de wacht sleepte. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

RTL Boulevard Online Awards: Martien Meiland Meest Besproken BN'er

02:15