Entertainment

Patrick Dempsey bevestigt rol in tweede Enchanted-film

15 januari 2021 15:22
Patrick Dempsey en Amy Adams in 'Enchanted' Beeld © Disney

Goed nieuws voor de fans van de Disneyfilm 'Enchanted'! Hartenbreker Patrick Dempsey (55) zit namelijk in het tweede deel, bevestigt hij aan 'Good Morning America'.

"Het was leuk om aan mee te werken"

Het magische Enchanted-sprookje wordt voortgezet met niemand minder dan Patrick Dempsey. De acteur speelde al in het eerste deel, waarin hij het liefje van prinses Giselle speelde. De Grey's Anatomy-acteur zal zijn rol hervatten naast hoofdrolspeler Amy Adams. "Ik heb zojuist het script gekregen van de tweede film", vertelde hij aan Good Morning America over Disenchanted. "Het lijkt erop dat we in de lente gaan beginnen met filmen. Dus dat is leuk." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patrick Dempsey vindt terugkeer in Grey's Anatomy heerlijk

Patrick speelde advocaat Robert Philip in de romcom uit 2007 en kan niet wachten om weer tegenover 'Giselle' te staan. "Amy Adams is geweldig in die film", aldus de acteur over zijn tegenspeler. "Het was leuk om aan mee te werken." Disenchanted zal, wanneer die uitkomt, gelijk te zien zijn op de streamingdienst Disney+. In de originele film wordt Giselle per ongeluk van haar fantasiewereld Andalasia getransporteerd naar het hedendaagse New York, waar ze verliefd wordt op Robert. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patrick Dempsey verrast Grey's Anatomy-fans met comeback

Of Patricks andere tegenspelers James Marsden, Idina Menzel, Susan Sarandon en Timothy Spall terugkeren, is nog niet bekend. Het is niet de eerste keer dat Patrick terugkeert in een van zijn oude rollen. Zo verscheen hij plots weer in Grey's Anatomy. "Het was heel helend en inspirerend", zei hij daarover. "Het was geweldig om iedereen weer te zien, samen te werken en het op zo'n onverwachte en gekke manier te doen." Hij zal nog een aantal keer opduiken in de serie, vertelde showrunner Krista Vernoff afgelopen december. 

Het zou zomaar kunnen dat het huidige zeventiende seizoen van Grey's Anatomy de laatste is. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore