Ga naar de inhoud
Entertainment

Phoebe Dynevor spoelde seksscènes Bridgerton door bij opa en oma

Bridgerton Beeld © Netflix/Liam Daniel

Hoewel de immens populaire Netflix-serie 'Bridgerton' in de eerste afleveringen misschien onschuldig oogt, bouwt de (seksuele) spanning zich langzaam op. Al meer dan 63 miljoen huishoudens hebben de show inmiddels gezien, onder wie de grootouders van hoofdrolspeler Phoebe Dynevor (25). En dat was voor alle partijen ongemakkelijk...

"Ik zat daar maar met de afstandsbediening in mijn handen en spoelde alles heel snel door"

Samen met je (groot)ouders een film of serie kijken vol seksscènes is al ongemakkelijk genoeg, maar het kan altijd erger, zoals bij Phoebe Dynevor. Zij moest er niet alleen naar kíjken, de actrice was ook nog eens te zíen in de scènes.

In een interview met Daily Star vertelt de Bridgerton-ster dat ze op het puntje van haar stoel zat tijdens de steamy scènes met tegenspeler Regé-Jean Page. Hoewel ze trots is op de serie en haar familie dolgraag alles wilde laten zien, besloot ze de meer intieme stukjes toch snel door te spoelen. "Ik zat daar maar met de afstandsbediening in mijn handen en spoelde alles heel snel door. Ik ben er nog best goed vanaf gekomen", aldus de Netflix-ster.

Oeh
Lees meer:
Oeh la la: Bridgerton krijgt mogelijk 8 (!) seizoenen

Eerder deed de actrice in een video op het YouTube-kanaal van de streamingdienst al een boekje open over wat er allemaal gebeurde achter de schermen. En wat blijkt: een van de 'doorgespoelde scènes', vond al plaats tijdens de eerste draaidag. "Mijn eerste scène was een erg expliciete scène, waarbij het best uit de hand liep, om het netjes te zeggen", aldus de hoofdrolspeler. De actrice heeft het over de intieme scène in de bibliotheek met haar tegenspeler Regé-Jean Page, nadat ze pas getrouwd zijn. 

Hoewel het verhaal van Daphne Bridgerton nu tot een einde is gekomen, is er een kans dat we meer seizoenen krijgen in de toekomst. Chris Van Dusen, de showrunner van Bridgerton, heeft in een interview met Colilder verklapt dat de serie misschien wel acht (!) seizoenen krijgt. Het Bridgerton-gezin bestaat nu eenmaal uit acht kinderen en de serie is gebaseerd op acht boeken. "Ik zou het fantastisch vinden om op alle Bridgerton-kinderen te focussen en al hun (liefdes)verhalen te vertellen. Voor elk karakter."

Bridgerton-ster
Lees ook:
Bridgerton-ster Regé-Jean Page reageert op geruchten James Bond

Bridgerton, een mix van Downton Abbey en Gossip Girl, was een kerstcadeautje van Netflix. Op 25 december kwam de serie uit en die werd mede dankzij de spannende liefdesintriges een hit. Netflix heeft het tweede seizoen nog niet officieel aangekondigd, maar als we de showrunner mogen geloven staat ons nog een hoop (lees: een hoop steamy seksscènes) te wachten.