Entertainment

Ben Affleck: 'J-Lo is racistisch en seksistisch behandeld'

15 januari 2021 04:03 Aangepast: 15 januari 2021 07:32
Beeld © ANP

Toen Ben Affleck (48) en Jennifer Lopez (51) iets met elkaar hadden, werd zij racistisch, seksistisch en ronduit vals behandeld door de tabloids. "Er werd op een manier over haar geschreven waarvoor je nu ontslagen zou worden", stelt de acteur donderdag in een podcast van 'The Hollywood Reporter'.

"Mensen waren zo ontzettend gemeen over haar"

"Mensen waren zo ontzettend gemeen over haar", aldus Ben, die vertelt dat de tabloids in die tijd "lelijke, kwaadaardige shit" schreven over de zangeres. Hij heeft dat in de jaren daarna gelukkig wel zien veranderen. "Nu wordt ze als een grootheid gezien en gerespecteerd voor al het werk dat ze heeft verzet, om waar ze vandaan komt en wat ze heeft bereikt - en dat is volkomen terecht."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Ben Affleck en vriendin maken relatie 'Insta official'

Ben en Jennifer, die destijds de koppeltjesnaam Bennifer kregen, kregen kort na de eeuwwisseling iets met elkaar. Ze verloofden zich eind 2002, maar gingen in 2004 uit elkaar. Ben trouwde daarna met Jennifer Garner, met wie hij drie kinderen kreeg, en J.Lo trad in het huwelijk met Marc Anthony, de vader van haar inmiddels elfjarige tweeling. Beide huwelijken hielden geen stand.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore