Entertainment

'Tom Cruise bestelt coronarobots voor controle regels op filmset'

15 januari 2021 02:57 Aangepast: 18 januari 2021 10:34
Beeld © ANP

Na zijn woede-uitbarsting over crewleden die zich niet aan de coronamaatregelen houden, is wel duidelijk dat het Tom Cruise menens is als het om het virus gaat. Volgens 'The Sun' heeft de acteur nu zelfs twee robots gekocht die op de set rondrijden om te controleren of alle regels in acht worden genomen.

"Een beetje zoals de Terminator, alleen niet zo gewelddadig"

Daarnaast zouden de apparaten ook ingezet worden om cast en crewleden te testen op corona. Een bron op de set van de zevende Mission: Impossible-film verklaart tegenover de krant: "De robots zijn erg geavanceerd en nogal intimiderend. Een beetje zoals de Terminator, alleen niet zo gewelddadig."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Woeste Tom Cruise haalt uit naar crew in gelekte audio-opname

Vorige maand lekte een geluidsopname uit waarop was te horen hoe Cruise tekeer ging over de nalatigheid rond de maatregelen die hij op de set zag. De acteur was razend en schreeuwde de crew toe dat ze eruit zouden vliegen als hij ze nog een keer zou betrappen op het niet dragen van een mondkapje, afstand houden of andere beleidsregels. "De filmindustrie heeft het ontzettend moeilijk en wij zijn een van de weinige films die nu gemaakt kunnen worden. Pak in godsnaam je verantwoordelijkheid! Er zijn zoveel collega's uit ons vak die zonder werk zitten en het ontzettend moeilijk hebben."

De opnames van Mission: Impossible 7 worden binnenkort afgerond in Engeland. Daarna staat nog een aantal draaidagen in Dubai gepland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore