Entertainment

Dennis Weening: 'Dit is nog zwaarder dan Expeditie Robinson'

14 januari 2021 14:10 Aangepast: 14 januari 2021 14:53
Dennis Weening Beeld © ANP

Dennis Weening is begonnen aan een sapkuur. De 43-jarige presentator drinkt samen met zijn vriendin drie dagen lang alleen maar sapjes. En dat valt hem rauw op zijn dak. "Ik ben thuis en ik weet waar alle lekkere dingen liggen, hoe blijf ik daar dan vanaf?", vraagt hij donderdag aan zijn volgers op Instagram.

"Het schijnt supergoed voor je te zijn, voor je body en hoofd. En dat kan ik wel gebruiken"

De presentator, die zelf meedeed aan Expeditie Robinson in 2010, vindt de kuur zwaarder dan zijn deelname aan het televisieprogramma. "Dan eet je ook niet, maar als je nu thuiskomt en je moet eten maken voor je kinderen en er is overal eten. Hoe hou je dat vol?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicolette Kluijver: 'Nieuw seizoen Expeditie komt er sowieso'

Op zijn Instagram is Stella te zien, die een boterham met chocoladepasta aan het bereiden is voor hun dochter Charlie. "Ik vind het knap van je", zegt Dennis tegen haar. Ze zitten inmiddels op dag twee van de kuur en verlangen naar een hapje brood.

De presentator is van plan zijn volgers op de hoogte te houden van het proces. "Het schijnt supergoed voor je te zijn, voor je body en hoofd. En dat kan ik wel gebruiken. Ik hoop dat ik het volhoud."

Dennis presenteerde zelf ook jaren Expeditie Robinson, maar werd onlangs vervangen door Kaj Gorgels.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader Dennis Weening overleden: 'Gestreden als niemand anders'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore