Entertainment

Terror Theo stapt op uit het Big Brother-huis

14 januari 2021 11:42 Aangepast: 14 januari 2021 14:46
Theo uit Big Brother Beeld © Videoland

Slecht nieuws voor de fans van de Amsterdamse Theo. De spraakmakende 'Big Brother'-kandidaat heeft donderdagmorgen na twee weken vrijwillig het huis verlaten.

Theo werd door kijkers al gauw omgedoopt tot Terror Theo, vanwege zijn aanwezige en uitgesproken karakter. Maar zijn medebewoners zijn toch verdrietig door zijn vertrek. Op de livestream, waar Big Brother 24/7 te volgen is, zwaaien de overige kandidaten hem met een droevig gezicht uit.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Eerste liefde bloeit op in Big Brother-huis na hevige flirtsessie

Eerder deze week kreeg Theo een waarschuwing van de programmaleiding voor te fanatiek gedrag en de daarbij behorende scheldtirades. Ook gaf hij afgelopen week een uit de hand gelopen lapdance aan medebewoner Els. Deze werd niet uitgezonden op televisie.

De waarschuwing viel Theo zwaar en al gauw maakte hij zijn verlangen om te vertrekken aan de medebewoners bekend. Hij gaf aan zich niet gelukkig te voelen in het huis, zijn vrienden en familie te missen en zich te veel te vervelen. Het spel en het prijzengeld wogen daar niet meer tegenop.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Déze nieuwe bewoners stappen het Big Brother-huis binnen

Elke week moet er een bewoner weggestemd worden. Deze week zijn daarvoor Els en René genomineerd, het is nog niet duidelijk of een van hen donderdagavond het huis alsnog moet verlaten nu Theo reeds vertrokken is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore