Entertainment

Ze lijkt altijd zo lief: Loretta Schrijver brandt foto live op tv af

14 januari 2021 11:52 Aangepast: 14 januari 2021 14:28
Beeld © RTL

Dat Loretta Schrijver (64) een dierenvriend is, is geen geheim. Een foto van een man met een enorme vis aan zijn haak kan ze dan ook zeker niet waarderen, zo was vanochtend te zien in 'Koffietijd'.

"Nou, ik ben eigenlijk wel blij dat we niet aan deze vis zijn toegekomen"

In de uitzending is te zien hoe Pernille La Lau (49) de kijkers eraan herinnert dat zij nog steeds hun foto kunnen insturen om hiermee kans te maken op een koffer en een hotelovernachting. Achter haar prijkt een foto van een man met een enorme vis die hij net heeft gevangen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Breaking: Loretta Schrijver drinkt geen koffie tijdens Koffietijd

Als Pernille klaar is met haar tekst, draait Loretta ineens om naar het scherm achter hen. "Wat is dat...?" klinkt het verbaasd. "Daar zijn we niet aan toe gekomen", klinkt het vanachter de camera. Loretta maakt er geen geheim van dat ze dat helemaal niet erg vindt. "Aan de vissen zijn we niet toegekomen. Jammer, heel jammer", zegt ze sarcastisch.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Loretta en Quinty laten voor het eerst hun grijze haren zien

"Nou, ik ben eigenlijk wel blij dat we niet aan deze vis zijn toegekomen", herhaalt Loretta haar statement nog een keer. Pernille praat snel door over Dry January.

De foto zou een grapje zijn van de redactie van Koffietijd. In het voorgaande item werd het Tinder-gebruik van mannen namelijk besproken. Aangezien veel mannen in hun Tinder-bio een foto van hen met een vis plaatsen, zou de betreffende foto zijn getoond.

Je kijkt het fragment hier terug vanaf 21.50.

Dierenvriend

Het kan eigenlijk geen verrassing heten dat de foto niet in de smaak viel bij Loretta, want het is geen geheim dat ze een enorme dierenvriend is. Ze zet zich al jarenlang in tegen dierenleed. "World Animal Protection, WNF, Dierenbescherming, Animal Rights, Wakker Dier, Stichting Proefdiervrij, Comité Anti Stierenvechten, Stichting AAP, Bont voor Dieren... Voor bijna alle dierenrechtenorganisaties heb ik wel iets gedaan. Ik gun alle goede doelen het beste, maar zet me publiekelijk alleen in voor dierenwelzijn", zei ze daarover in KRO Magazine in 2019.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore