Entertainment

Perfecte Verbouwing-stel: 'Hier kunnen we echt oud worden'

13 januari 2021 21:38
Beeld © RTL

In 'De Perfecte Verbouwing' maken Nicolette Kluijver (36) en haar team van architecten het onmogelijke mogelijk. In de tweede aflevering gaan twee architecten aan de slag voor Jozien en Michael uit Waddinxveen. Beide professionals maken een uniek ontwerp in virtual reality. En het beste ontwerp wordt écht gebouwd.

"Het huis lijkt twee keer zo groot"

Jozien en Michael willen graag een verbouwing. "We hadden al ons budget gestoken in de aankoop, maar daarna wisten we niet meer hoe we het precies aan moesten pakken", vertelt Jozien. Hun huis is hokkerig, donker, de keuken is te klein en er zit ook nog eens een badkamer in de weg. Genoeg te verbouwen dus.

Dit keer is het de eer aan toparchitecten Britta en Maxim om een ontwerp te maken voor Jozien en Michael. Maxim is als eerste aan de beurt en maakt direct enorme indruk op het stel. Hij heeft de keuken herplaatst en deze echt het centerpiece van het huis gemaakt. Ook gebruikt hij alle ruimtes heel efficiënt. "Ik ben geneigd om te zeggen dat het in de pocket is", vertelt Jozien. "Maar natuurlijk willen we ook zien wat Britta heeft gemaakt." Het ontwerp van Britta is veel meer gefocust op bergruimte én het dochtertje van het stel.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Perfecte Verbouwing-koppel ondersteboven: 'Het is een paleis!'

Na het zien van de ontwerpen neigt Michael meer naar het ontwerp van Britta, maar Jozien vindt het onderwerp van Maxim in eerste instantie leuker. Uiteindelijk moet het stel tóch kiezen. "We hebben gekozen voor het ontwerp dat het beste bij ons past." En het winnende ontwerp is hetgeen Maxim heeft bedacht, die daar heel blij mee is. 

Wat volgt is een flinke verbouwing, maar het eindresultaat mag er wezen. "Het huis lijkt twee keer zo groot", zegt Michael meteen nadat hij zijn eerste stappen binnen zet. "We zijn er heel blij mee", vult Jozien aan. "Hier kunnen we echt oud worden", vertelt het stel.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nieuw programma: De Perfecte Verbouwing met Nicolette Kluijver

Als je fan bent van De Perfecte Verbouwing, krijg je vast ook geen genoeg van Kopen Zonder Kijken. En dan heeft presentator Martijn Krabbé heel goed nieuws voor je: er komen nog twee seizoenen aan! Hij vertelt er alles over in de video hieronder. 

De Perfecte Verbouwing zie je iedere woensdag om 20:30 op RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore