Entertainment

Jack van Gelder (70) is nog niet van plan te stoppen

13 januari 2021 09:09 Aangepast: 13 januari 2021 10:50
Beeld © ANP

Als het aan Jack van Gelder (70) ligt, blijft hij ook de komende jaren actief in de media. De 70-jarige presentator van de Ziggo Sport-talkshow 'Peptalk' is nog niet van plan te stoppen.

"Ik denk er weleens aan, maar tegelijkertijd denk ik dan: ja, waarom?

"Ik denk er weleens aan, maar tegelijkertijd denk ik dan: ja, waarom?", vraagt Jack zich af in een gesprek met Veronica Magazine. "Ik heb mijn overeenkomst met Ziggo tot september. We gaan in maart om de tafel zitten en dan hoor ik wel wat ze willen. En wat ik wil. Misschien willen ze wel niet met mij verder en denken andere omroepen: wij hebben nog wel wat leuks voor hem."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Jack van Gelder: 'De NOS mis ik weleens'

Jack is vanaf volgende week ook te horen als commentator in de nieuwe SBS6-show Marble Mania, waarin BN'ers het tegen elkaar opnemen met verschillende knikkerraces. Dat soort dingen vindt hij te leuk om te laten liggen. "Het is zeker niet zo dat ik blij ben als ik overal vanaf ben. Integendeel, ik vind het allemaal nog steeds ontzettend leuk om te doen."

"Ja, ook al ben ik al zeventig", gaat Jack verder. "Mijn vader werd 74, mijn moeder is inmiddels 95. Ik hoop in dit geval dat ik haar genen heb. Alhoewel... Ik weet niet of ik zó oud wil worden. Maar ik wil nog wel even door."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore