Entertainment

Yes! Amerikaanse Kopen Zonder Kijken nu te zien bij Videoland

11 januari 2021 17:13
'Buying it Blind' Beeld © Bravo/Videoland

In Nederland pakken Martijn Krabbé (52), Bob Sikkes (50) en Alex van Keulen de kijkers standaard in met de huizen die ze weten te fixen en de gigantische make-overs die ze realiseren in 'Kopen Zonder Kijken'. Maar ook in de Amerikaanse versie steken ze de handen uit de mouwen, wat vanaf nu te zien is bij Videoland.

In Buying it Blind leveren Michael Smith Boyd, Anna Kilinski en Jen Metzger dezelfde belofte als in de Nederlandse variant Kopen Zonder Kijken. Dit keer zijn het zes Amerikaanse stellen die de zoektocht naar hun droomhuis niet meer aankunnen. En zoals de fans gewend zijn, gaan de blinddoeken pas af wanneer al hun spaargeld verbrast is aan een nieuwe woning. De experts doen vervolgens hun uiterste best om aan alle wensen te voldoen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kopen Zonder Kijken keert terug met maar liefst twee seizoenen

De eerste vier afleveringen van Buying it Blind zijn vanaf nu te zien bij Videoland. Alle seizoenen van Kopen Zonder Kijken zijn ook terug te zien op de streamingdienst. 

Martijn Krabbé blikt in de video hieronder terug op het succes van Kopen Zonder Kijken én doet een bijzondere aankondiging over de toekomst van het programma. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore