Entertainment

Bo Maerten neemt op dramatische wijze afscheid in GTST

12 januari 2021 09:23 Aangepast: 12 januari 2021 09:37
Bo Maerten in GTST Beeld © GTST

Het wordt een stuk rustiger in Meerdijk. Bijna een jaar na Bo Maertens (28) entree als Amelie Hendrix zwaait ze alweer af in het soapdorp. De laatste aflevering waarin ze als Amelie te zien is, staat inmiddels op Videoland.

Als veilingmeester in Ludo's veilinghuis was Bo Maerten sinds begin 2020 een vertrouwd gezicht in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar omdat aan alle goede dingen een eind lijkt te komen - en Bo zich naast haar andere werk voorbereidt op het komende moederschap - zitten de laatste opnames er inmiddels op.

In de aflevering van maandag pakt Amelie haar spullen en neemt ze nog een afscheidsvideo op voor Nina. "Ik ben weg", klinkt het dramatisch na het snode plannetje van Richard om Amelie buitenspel te zetten. "Je gaat me haten, maar ik kan niet anders." Ook vertelt ze Nina dat ze het geld naar zichzelf heeft overgemaakt - dat heeft ze niet daadwerkelijk gedaan, maar moet ze zeggen van Richard. In de aflevering van dinsdag vertrekt ze definitief uit Meerdijk. Ze gaat naar Lesbos om daar weer samen te kunnen zijn met Amir.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Actrice Bo Maerten krijgt grote filmrol

Naast haar gastrol in GTST stond Bo ook op de set van de nieuwe speelfilm Zwanger & Co. Ze was tijdens de opnames écht zwanger, wat haar rol een extra dimensie gaf. RTL Boulevard sprak haar over het vrolijke nieuws.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore