Entertainment

GTST-ster Melissa Drost stelt volgers voor aan nieuwe liefde

11 januari 2021 13:57
Melissa Drost Beeld © ANP

Het is dikke mik tussen Melissa Drost (35) en Billy Pols. De voormalige 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-actrice deelt op Instagram dat ze de liefde weer heeft gevonden met de filmregisseur.

"Liefste"

Na haar breuk met GTST-collega Alkan Çöklü heeft Melissa opnieuw de liefde gevonden. De actrice deelt op Instagram een mierzoet kiekje met haar nieuwe vriend Billy. 'Met meneer Koeksister', vertelt ze, ogenschijnlijk refererend aan een inside joke tussen de twee. Daarnaast omschrijft ze Billy als haar 'liefste'. De twee worden onder de foto massaal gefeliciteerd met hun liefde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ingewikkelde seksstandjes niet besteed aan Melissa Drost

Billy is filmregisseur en heeft aan projecten gewerkt voor Adidas, Jupiler, Nationale Nederlanden en de New York Knicks, zo is te zien op zijn site. Ook heeft hij een 3-jarig dochtertje, blijkt op zijn Instagram-account. Melissa is zelf ook moeder van dochter Nine. 

Het is nu een tijdje geleden dat Melissa als Sjors Langeveld verdween uit GTST. Maar ook haar ex en ex-tegenspeler Alkan heeft de soap nu moeten verlaten. In de video hieronder vertelt hij daar alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore