Ga naar de inhoud
Entertainment

Temptation Island-kandidaat Anne hint op relatiebreuk Kevin

Kevin en Eva Beeld © Paul Parisi

De koppels die zich opgeven voor het bijzondere liefdesavontuur in 'Temptation Island: Love or Leave' doen mee, omdat ze antwoord willen op hun prangende vraag. Zijn ze wel met de juiste persoon samen? Volgens single Anne, die het wel erg gezellig heeft met de nieuwe kandidaat Kevin, is er stront aan de knikker.

Samen met zijn vriendin Eva maakt Kevin later in het programma zijn opwachting, nadat het verloofde koppel Gulcin en Sorelis Temptation Island: Love or Leave verlaten. Hoewel van de meeste koppels inmiddels wel duidelijk is of ze samen Italië hebben verlaten, is de toekomst van Kevin en Eva nog onzeker. Anne gooit tijdens een vragenuurtje op Instagram extra olie op het vuur. Het account Team Tempa op Instagram is er als de kippen bij om de geruchten te vereeuwigen met een screenshot. 

Voorstellen:
Lees ook:
Voorstellen: dit koppel vervangt Sorelis en Gulcin in Temptation

Kevin maakt er geen geheim van dat hij zich als een kind in een snoepwinkel voelt tijdens de opnames. Met zoveel prachtige vrouwen in een villa op zo'n mooie locatie lijkt hij zijn vriendin net zo snel te zijn vergeten als zijn onverwachte aankomst in de villa. Vooral Anne pakt hem vanaf moment één in. Met haar beauty en brains wekt ze direct Kevins interesse.

Niet gek dat haar volgers willen weten hoe het nu precies zit tussen hen. Als iemand vraagt of ze sinds de opnames nog contact heeft met Kevin deelt ze een alles- (en tegelijkertijd niets)zeggend filmpje. Op de beelden is te zien dat ze elkaar knuffelen en dat hij in slaap lijkt te vallen. 

Herken
Lees ook:
Herken jij 'm? Zo zag Pretty Ricky uit Temptation er vroeger uit

Hoe het precies zit met die ingewikkelde liefdesdriehoek van Kevin, Eva en Anne blijft voorlopig nog even gissen. Hoewel de afloop van het liefdesprogramma anno 2021 meestal het slechts bewaarde geheim van Hillywood is, mogen de kandidaten niks ontkennen noch bevestigen voor de laatste aflevering is uitgezonden. Nog heel even geduld, dus.

Ondertussen vormen de kandidaten in de andere villa ook een connectie met elkaar. Tahira vertelt alles wat je wil weten over de vlam tussen haar en Marco in de onderstaande aflevering van Love Therapy.

Love Therapy: Tahira voelt kriebels voor Marco

11:00