Entertainment

Hoe gaat het nu met Hélène Hendriks na ziekenhuisopname?

11 januari 2021 12:33
Hélène Hendriks Beeld © ANP

Een slecht uiteinde voor Hélène Hendriks (40). Eind december belandde de sportpresentatrice in het ziekenhuis. Niet vanwege het coronavirus, maar door een vervelende blindedarmontsteking. Inmiddels is ze weer helemaal de oude en vertelt ze over haar herstel.

"Ik had vooral veel pijn"

Hélène zou afgelopen december eigenlijk een prijs uitreiken aan een amateurclub namens Veronica Inside, maar in de uitzending bleek dat de presentatrice met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Hoewel Hélène normaal niet veel over haar privéleven deelt, besloot ze na de bekendmaking een uitzondering te maken. "Ik dacht: ik geef maar even aan wat ik heb - 'maar' een blindedarmontsteking, anders gaan mensen van alles denken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hélène Hendriks opgenomen in het ziekenhuis

Hélène geeft in de update aan dat ze al langer kampte met pijn, zo ook tijdens opnames van VI. Toch bikkelde ze gewoon door, 'omdat ze haar collega niet met lege handen naar huis wilde sturen'. Hélène vertelt: "Echt geschrokken was ik niet, ik had vooral veel pijn." Gelukkig kon ze snel onder het mes. "En dan is het klaar, want dan is die blindedarm eruit."

Hélène zat onlangs nog middenin het VI-drama. Volgens Rob Goossens hangt de geloofwaardigheid van Wilfred Genee momenteel aan een zijden draadje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ferry Doedens krijgt onverwacht bezoek van Veronica Inside

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore