Ga naar de inhoud
Entertainment

Patty Brard vindt zichzelf enorm lijken op Bridgerton-personage

Patty Brard en Queen Charlotte uit 'Bridgerton' Beeld © ANP/Netflix

Met 'Bridgerton' heeft Netflix opnieuw een sensatie te pakken. De serie is ongekend populair en ook de BN'ers genieten er met volle teugen van. Vooral Patty Brard (65), die zichzelf herkent in één van de personages.

"Nu kan ik het niet meer niet zien"

Na Emily in Paris is Bridgerton dé nieuwe hit van Netflix. De serie, die wat wegheeft van Gossip Girl, maar dan in het Regency-tijdperk, wordt alsmaar populairder. En één van de beroemde fans is Patty. De presentatrice is verknocht aan de show, mede omdat ze wel heel erg lijkt op één van de personages. Patty's volgers attendeerden haar erop dat ze als twee druppels water op Queen Charlotte lijkt. 

Patty
Lees ook:
Patty Brard over stoppen met alcohol: 'Beste beslissing ooit'

'Ik zie de gelijkenis niet, hoor', geint Patty bij een foto van Queen Charlotte in Bridgerton. Haar volgers gieren om de gelijkenis. 'Ik dacht al: wat komt ze me bekend voor', reageert er eentje. 'Nu kan ik het niet meer niet zien', aldus een ander. 'Ik moest ook echt meteen aan jou denken', laat een derde weten. Het personage van Queen Charlotte, die ook echt heeft bestaan, wordt gespeeld door Golda Rosheuvel.

Of Patty net zo verslaafd is aan de serie als haar volgers is niet bekend. Mocht ze de Netflix-show nog niet hebben gekeken, zou ze dat samen met haar dochter Priscilla kunnen doen. De twee zijn sinds kort weer in contact met elkaar. In de video hieronder vertelt de presentatrice over de hereniging. 

Patty over hereniging: 'We sloegen de armen om elkaar heen'

03:27