Entertainment

Amanda Balk geeft update na traumatiserende overval

09 januari 2021 16:58
Amanda Balk Beeld © ANP

Amanda Balk (33) heeft een zware week achter de rug. Ze werd bruut overvallen door twee gewapende mannen die zich voordeden als pakketbezorgers. De voormalig realityster laat nu via Instagram weten hoe het gaat met haar.

"We zijn oké"

Het jaar 2021 is op deze manier vreselijk begonnen voor Amanda. Dochter Vegas lag nog te slapen toen er ineens werd aangebeld door een pakketbezorger, zo blijkt uit een gedetailleerde omschrijving van het management van Amanda. De realityster instrueerde de 'bezorger' via de intercom het pakketje achter te laten voor de deur. Toen ze het vijf minuten later ging halen, bleek dat twee mannen zich om de hoek hadden opgesteld. Zij verrasten haar bij het opendoen van de deur en een van hen schopte haar direct in haar maag. Eenmaal binnen werd ze bruut mishandeld; zo kreeg ze een klap met het pistool.

Amanda is erg dankbaar voor de meelevende reacties die ze heeft gekregen na de traumatiserende gebeurtenis. 'Bedankt voor alle steun en lieve berichtjes', schrijft ze. 'We zijn oké.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amanda Balk slachtoffer van gewelddadige overval

Meer over de overval, dat verdacht veel lijkt op de overval die Fred van Leer eind 2020 meemaakte, zie je in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore