Entertainment

Het wordt Bibi Breijman allemaal even te veel, ze last pauze in

08 januari 2021 16:54
Beeld © YouTube-kanaal Bibi Breijman

Abonnees van Bibi Breijman (29) moeten het voorlopig zonder de video's van de voormalig 'Oh Oh Cherso'-ster doen. In haar (voorlopig) laatste video laat Bibi weten de focus te leggen op haar muziek.

"Een vlog is even te afleidend voor het doel dat ik voor ogen heb"

"Ik ga me nu niet meer focussen op het vloggen", deelt Bibi haar volgers mee. "Ik had afgelopen juli ook al aangegeven daar even mee te stoppen, dat heb ik ook gedaan, maar ik wilde toch ook nog even de feestdagen met jullie delen."

Op Instagram blijft Bibi overigens wel gewoon lekker posten. "Dat is ook een soort minivlog, wat je doet in het dagelijks leven", legt ze uit. "Dus het voelt voor mij een beetje dubbelop… een vlog is even te afleidend voor het doel dat ik voor ogen heb."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibi Breijman heeft groot verlies te verwerken: partner oma overleden

Afgelopen zomer nam Bibi ook al eens het besluit om te stoppen met vloggen. 'De laatste maanden ben ik erachter gekomen dat mijn grote droom maar blijft terugkomen in mijn hoofd: het schrijven en coproduceren van mijn eigen songs', liet ze toen via Instagram weten. 'Ik schrijf nu al een aantal maanden liedjes en tijdens dit proces ben ik erachter gekomen dat ik mijn hoofd moet leegmaken.'

Bibi, die een relatie heeft met zanger Waylon, liet haar zangkunsten drie jaar geleden al horen op tv toen ze het programma It Takes 2 won. Onlangs won ze ook Het Perfecte Plaatje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibi Breijman moest naar ziekenhuis na val van trap

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore