Entertainment

'Nieuwe lover' Kanye ontkent alles: 'Hebben nooit seks gehad'

08 januari 2021 13:37
Kanye West en Jeffree Star Beeld © Getty Images/Twitter @JeffreeStar

Terwijl de bestorming van het Capitool de wereld bezighoudt, speelt zich aan de andere kant van Amerika een van de grootste showbizzscheidingen af. Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) lijken een punt achter hun huwelijk te zetten. Maar de vermeende nieuwe vlam van de rapper heeft daar naar eigen zeggen niets mee te maken.

De steenrijke beautygoeroe Jeffree Star ontkent in zijn video in alle toonaarden dat hij iets met de scheiding van Kimye te maken heeft. Om zijn dramatische woorden extra kracht bij te zetten heeft hij zelfs zijn vaste cameraman van Los Angeles naar Wyoming gevlogen om zijn kant van het verhaal vast te leggen.

Met de woorden 'we never hooked up' wil Jeffree voor eens en altijd duidelijk maken dat hij geen seks heeft gehad met Kanye. De vrouw die via een viral TikTok-video het nieuws de wereld in heeft geholpen, liegt. Daarnaast beweert de schandaalkoning van de beautywereld dat hij überhaupt nooit met de rapper heeft afgesproken en dat Kris Jenner, de moeder van Kim, in het complot zit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vermeende nieuwe lover Kanye West reageert op geruchten

Jeffree deed al eerder uitspraken over de artiest. Zo zong hij in zijn nummer 'B*tch Please' uit 2009 het volgende: 'Ik heb Kanye West gepijpt, nu ben ik een van zijn maatjes.' Dat blijkt dus nergens op gebaseerd. Alles over de vermeende aanstaande scheiding tussen Kanye en Kim zie je in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore