Ga naar de inhoud
Entertainment

Dat wordt wijnen: nieuw seizoen Chateau Meiland in aantocht

Chateau Meiland Beeld © Talpa/Wessel de Groot

De Meilandjes hebben nieuws waarop hun fans massaal 'wat goeeeeeeeeed' zullen roepen. SBS en Talpa maken vandaag namelijk bekend dat het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' dit voorjaar al op de buis verschijnt.

Zet de wijn maar vast koud, want je kunt binnenkort weer genieten van de hysterische familie Meiland. Het gezin keert terug in het voorjaar, laat SBS weten. Het zal er dan wel anders aan toe gaan in Chateau Meiland. Martien, Erica, Maxime en Claire hebben Frankrijk vaarwel gezegd en vestigden zich in Hengelo. Ook dat was een kortstondig avontuur, het gezin meldde gisteren namelijk dat ze alweer gaan verhuizen. 

Erica
Lees ook:
Erica geeft duidelijkheid: Meilandjes gaan weer verhuizen

Het zou goed kunnen dat de fans van Chateau Meiland in het nieuwe seizoen te zien krijgen wat er precies misging met hun verhuizing naar Gelderland. SBS en Talpa willen echter nog niets kwijt over de inhoud van het nieuwe seizoen, waarvan de startdatum ook nog niet bekend is. Eén ding is zeker: het wordt weer gieren. Het afgelopen jaar was Martien ook weer volop in het nieuws en dat leverde hem de RTL Boulevard Online Award voor Meest Besproken BN'er op. Je ziet zijn reactie hierop in de video hieronder. 

RTL Boulevard Online Awards: Martien Meiland Meest Besproken BN'er

02:15