Entertainment

Vermeende nieuwe lover Kanye West reageert op geruchten

07 januari 2021 14:48
Kanye West en Jeffree Star Beeld © Getty Images/Twitter @JeffreeStar

Social media ontplofte zowat toen een TikTok-video van Ava Louise viral ging waarin ze beweerde dat Kanye West (43) een affaire had met de beroemde YouTuber Jeffree Star (35). Inmiddels heeft de make-upgoeroe ook lucht gekregen van de geruchten rondom zijn persoon.

"Ik hou van de winteravonden in Wyoming"

Kanye zou in scheiding liggen met zijn vrouw Kim Kardashian. Het verdrietige huwelijksnieuws kreeg al snel veel aandacht en al helemaal toen een TikTokker beweerde te weten waarom het op de klippen was gelopen: de rapper zou een affaire hebben met Jeffree Star. Ook die heeft lucht gekregen van de geruchten over hem en Kanye en geint erover op social media. 'Ik ben helemaal klaar voor Sunday Service', grapt de 35-jarige YouTuber. Hiermee refereert hij aan de kerkdienst die Kanye, die tegenwoordig in den Here is, organiseert.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Scheiding Kim Kardashian en Kanye West onvermijdelijk'

Daar bleef het niet bij. 'Ik hou van de winteravonden in Wyoming', grapte Jeffree verder bij een tweede foto. Kanye heeft een gigantische ranch in de Amerikaanse staat en de make-upgoeroe doet dus alsof hij daar tijd doorbrengt met de rapper. In de reacties gaan Jeffree's volgers los. Zo wordt er gegierd om het idee dat de YouTuber moest vluchten uit Wyoming omdat Kim onderweg zou zijn om haar echtgenoot op te zoeken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Getroebleerd koppel Kimye gaf elkaar peperdure kerstcadeaus'

Jeffree deed al eerder uitspraken over de artiest. Zo zong hij in zijn nummer 'B*tch Please' uit 2009 het volgende: 'Ik heb Kanye West gepijpt, nu ben ik één van zijn maatjes.' Puur toeval of een vroege voorbode?

Ondanks dat Jeffree de geruchten over hem en Kanye niet serieus neemt, de scheiding tussen Kanye en Kim is dat naar verluidt wel. De twee trouwden in 2014 na twee jaar daten en hebben vier kinderen samen, North (7), Saint (5), Chicago (2) en Psalm (1). 

Alles over de vermeende aanstaande scheiding tussen Kanye en Kim zie je in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore