Ga naar de inhoud
Entertainment

Eerste draaidag Bridgerton zat meteen vol steamy seksscènes

Bridgerton Beeld © Liam Daniel/Netflix

De Netflix-serie 'Bridgerton' was het onverwachte kerstcadeautje waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Afgezien van het feit dat de meiden van 'de ton' geen flauw idee hebben hoe baby's gemaakt worden, zitten er verrassend veel seksscènes in de show. Sommige daarvan werden zelfs al op de eerste draaidag geschoten!

"Ik moest zelfs poeder op mijn billen, omdat die teveel glansden"

In een video op het YouTube-kanaal van Netflix doet de cast van Bridgerton een boekje open over wat er allemaal gebeurde achter de schermen. Wat blijkt: tijdens de eerste draaidag was het niet alleen de temperatuur die tot grote hoogte steeg...

"Mijn eerste scène was een erg expliciete scène, waarbij het best uit de hand liep, om het netjes te zeggen", lacht hoofdrolspeelster Phoebe Dynevor. De actrice heeft het over de intieme scène in de bibliotheek met haar tegenspeler Regé-Jean Page, nadat ze pas getrouwd zijn. 

Yes!
Kijk ook:
Yes! De musicalfilm The Prom eindelijk op Netflix

Ook acteur Jonathan Bailey, Anthony in het romantische kostuumdrama, had een bijzondere eerste dag. Hij werd meteen aan het werk gezet om de scène te filmen waarin we voor het eerst kennismaken met zijn personage. En dat was nog best een uitdaging met die hitte. "Ik moest zelfs poeder op mijn billen, omdat die teveel glansden", onthult de acteur.

Deze
Lees meer:
Deze series verdwijnen van Videoland en Netflix in januari 2021

Voor wie Bridgerton nog niet gezien heeft (en onder een steen gelegen heeft de afgelopen maand), kort het verhaal: de serie gaat over de familie Bridgerton en Featherington en is een soort mix van Gossip Girl, Downton Abbey én 50 Shades of Grey. De jonge Daphne Bridgerton wordt gevolgd tijdens haar zoektocht naar de perfecte man.

Daphne wil het beste van het beste en sluit daarom een deal met de aantrekkelijke Lord Basset. Al snel worden ze meer dan alleen vrienden, maar wanneer ze hun liefde voor elkaar verklaren komt hun relatie in gevaar...