Ga naar de inhoud
Entertainment

Erica geeft duidelijkheid: Meilandjes gaan weer verhuizen

Martien en Erica Meiland Beeld © ANP

Sinds Martien Meiland (59) liet blijken dat er problemen zijn met de vergunningen rondom hun woning in Hengelo, gaan er geruchten rond dat ze hun extravagante interieur gaan verkassen. Erica (57) laat aan RTL Boulevard weten hoe het echt zit.

De Meilandjes hebben hun Franse chateau ingeruild voor Hengelo, maar aan hun plattelandsdroom lijkt een einde te komen. Dochter Maxime gaat samenwonen met haar vriend Leroy, maar ook haar ouders Martien en Erica zouden het beu zijn in Gelderland. In het blad Weekend heeft een bron gezegd dat de familie weer gaat verhuizen naar hun oude vertrouwde Noorderwijk. Erica bevestigt aan RTL Boulevard dat ze inderdaad gaan verkassen en dat dat komt door de bestemmingsplanproblemen met de gemeente Bronckhorst. 

Wat
Lees ook:
Wat goed! Maxime Meiland en vriend Leroy gaan samenwonen

Bij Linda's Wintermaand vertelde Martien dat de verhuizing naar Hengelo niet zo soepel is verlopen als gehoopt. De vergunningen zouden het namelijk niet toelaten dat de familie de verschillende panden als verschillende huizen gebruikt. Of dat er nu daadwerkelijk voor heeft gezorgd dat de Meilandjes eventueel weer gaan verkassen, is niet duidelijk. De familie lijkt erop te hinten, maar geen bevestiging te geven van hun plannen. 

Mede dankzij hun verhuizing én het doorlopende succes van Chateau Meiland werd Martien uitgeroepen tot 'Meest Besproken BN'er' van 2020. Hiervoor won hij de RTL Boulevard Online Award. In de video hieronder zie je zijn reactie. 

RTL Boulevard Online Awards: Martien Meiland Meest Besproken BN'er

02:15