Entertainment

Kijkers Vier Handen Op Eén Buik onder de indruk van Jaimie Vaes

06 januari 2021 07:58 Aangepast: 06 januari 2021 11:13
Beeld © BNNVARA

In 'Vier Handen Op Eén Buik' staan bekende moeders aanstaande moeders bij, tijdens de geboorte van hun kind. In de aflevering van gisteren hielp Jaimie Vaes (31) de 19-jarige Jasmijn met alles rondom haar zwangerschap.

"Wat een prachtige vrouw met een lief, zorgzaam innerlijk"

Jasmijn is zwanger van Majid, met wie ze niet meer samen is. Vooral het geloof speelt daarin een grote rol. "Majid is moslim", vertelt Jasmijn. "Dat zorgt voor onbegrip over en weer." Zelf heeft Jasmijn een moeilijke jeugd gehad. Haar moeder stond er alleen voor, met zes kinderen. "Ik besefte niet dat we het niet breed hadden. Ik schaamde me ervoor. Ik heb zelf niet echt kind kunnen zijn."

Geld voor een eigen onderkomen heeft Jasmijn niet, dus ze woont bij haar moeder en stiefvader, waar de baby ook op haar kamer slaapt. Majid helpt Jasmijn wel zoveel hij kan. "Hij heeft me een auto gegeven, zodat ik makkelijker boodschappen kan doen."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Bewondering voor alleenstaande Larissa in Vier Handen Op Eén Buik

Zodra Jaimie te gast is bij Jasmijn raken de twee dames in gesprek over het leven van Jasmijn. Als Jasmijn vertelt dat ze graag iets met zang en dans wil doen, adviseert Jaimie haar dat een papiertje toch wel belangrijk is. "Zang en dans kan altijd je hobby zijn en je kan er ook succesvol in worden, maar een diploma is toch wel belangrijk." En ook over de financiële situatie geeft Jaimie advies. "Ze moet wel beseffen dat als Majid wegvalt, ze nóg iemand heeft om voor te zorgen." Daarom neemt ze Jasmijn bijvoorbeeld mee naar een budgetcoach.

De kijkers zijn erg onder de indruk van hoe Jaimie met Jasmijn omgaat. 'Iedereen heeft commentaar op Jaimie, maar wat een prachtige vrouw met een lief, zorgzaam innerlijk is zij', schrijft iemand op Twitter. Een ander: 'Jaimie vind ik tot dusver één van de betere hulpmoeders met dit programma in deze serie!'

De uitzending van Vier Handen Op Eén Buik zie je hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore