Entertainment

Love Island-ster Aleks spreekt zich uit over Famke Louise

05 januari 2021 19:38 Aangepast: 05 januari 2021 19:41
Beeld © Arnout Bracke / ANP

'Love Island'-winnares Aleksandra heeft via Instagram gereageerd op de relatiegeruchten rondom haar ex Denzel en Famke Louise. De twee zouden de feestdagen samen hebben doorgebracht, wat social media ervan heeft overtuigd dat ze een setje zijn.

"Ik ken haar niet en haar muziek ook niet, dus ik heb geen mening"

De Love Island-babe kreeg tijdens een Q&A de vraag voor haar kiezen wat ze vindt van Famke Louise en haar muziek. 'Ik krijg deze vraag heel zo vaak', begint de realityster. 'Als jullie denken dat ik haar nu ga afkraken, kunnen jullie dat echt vergeten! Ik vind er helemaal niks van eigenlijk. Ik ken haar niet en haar muziek ook niet, dus ik heb geen mening.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Famke Louise heeft kerst doorgebracht met Love Island-ster

Denzel en Aleksandra verbraken afgelopen oktober hun relatie. 'We hebben ontzettend mooie momenten meegemaakt, maar zijn er toch over uit dat het beter is dat we beiden onze eigen kant opgaan', maakten ze hun breuk via Instagram bekend. 'We gaan uit elkaar als goede vrienden en er is geen sprake van ruzie.'

Nu doet alles vermoeden dat Denzel het geluk heeft gevonden bij niemand minder dan Famke Louise. Afgelopen kerst deelde de rapper beelden in haar Instagram Stories waar een heuse jacuzzi midden in de kamer stond. Denzel deelde op zijn beurt ook een filmpje van diezelfde kamer én poseerde met het hondje van Famke. Denzel liet eerder al weten 'er liever nog niets over los te willen laten'. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Famke Louise onder vuur: 'Jullie weten niet hoe mijn hond is'

De winst van Aleksandra en Denzel is één van de meest memorabele momenten van Love Island. Nog meer iconische fragmenten vind je hieronder: 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore