Entertainment

MAFS-experts onthullen eerste twee droommatches van 2021

05 januari 2021 21:31
Carlo Boszhard voor Married At First Sight Beeld © Nander de Wijk

Carlo Boszhard (51) is terug met zijn team van relatie-experts om Nederlanders die wanhopig op zoek zijn naar de liefde te helpen in hun zoektocht. In 'Married at First Sight' volgen de kijkers wederom een groep vreemden die met elkaar in het huwelijksbootje stappen. De eerste matches zijn inmiddels gemaakt.

Lizzy en Lars

De experts hebben als eerste Lizzy en Lars aan elkaar gekoppeld. Met een match-score van 80% lijkt niets een goed huwelijk nog in de weg te staan. Met een gezamenlijke passie voor fietsen, roots in Brabant en zelfs dezelfde politieke voorkeur achten de experts de kans groot dat de vonk overslaat.

Op de dertien belangrijke relatiekenmerken scoort dit droomkoppel bijzonder hoog. Zo behalen Lizzy en Lars 81% op normen en waarden, 83% op hechting en 89% op seksualiteit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maak alvast kennis met een aantal nieuwe MAFS-kandidaten

Rein en Danny

Ook de toekomst van Rein en Danny ziet er rooskleurig uit. Met een score van 78% hebben de experts flink hun best gedaan om de ideale match te vinden. De mannen delen dezelfde liefde voor chocolade en de mooie dingen des levens. De grote vraag is: springt de vonk over bij het altaar?

Op persoonlijkheid scoren de heren 79%, op seksualiteit, 80% en communicatie 81%. Cupido hoeft alleen nog maar raak te schieten om hier iets moois op te laten bloeien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe MAFS-kandidaat Sylvia flirt erop los met Carlo Boszhard

Married at First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL4. Of kijk alvast vooruit op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore