Entertainment

'Wenkie' Chantal keert terug in nieuw seizoen MAFS

05 januari 2021 20:40 Aangepast: 05 januari 2021 21:16
Chantal en Carlo Boszhard Beeld © RTL

Met de start van een gloednieuw seizoen 'Married at First Sight' in het vooruitzicht bereiden de kijkers zich alvast voor op een groep nieuwe vrijgezellen. Toch duikt in de eerste minuten van het programma eerst een oude bekende op. Niemand minder dan Chantal - Wenkie - Huf staat aan de zijde van Carlo Boszhard (51).

Wie zich afvraagt of Chantal van plan is om na haar mislukte liefdesexperiment wederom in het huwelijksbootje te stappen op nationale televisie, heeft het echter mis. De oud-kandidate is door de programmamakers gevraagd om het bijzondere intro met presentator Carlo op te leuken. Terwijl hij een gedicht voorleest over de liefde en lang en gelukkig leven, maakt Chantal haar rentree.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal uit MAFS vertelt alles over haar nieuwe liefde

Ondanks het onrustige liefdeleven van Chantal lijkt Cupido wederom raak te schieten. Eind december 2020 biechtte ze nog op dat ze na een 'freaky' relatie weer de liefde had gevonden. Married at First Sight heeft ze daarom niet meer nodig.

Haar nieuwe man is een oude bekende van haar. "Als we samenzijn is het ook echt heel leuk", benadrukt Chantal. Bovendien komt haar grote wens uit, want haar nieuwe vlam is volgens haar 'echt een man'. Zo doet hij allerlei klusjes voor haar. "Beetje dit doen, beetje dat doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maak alvast kennis met een aantal nieuwe MAFS-kandidaten

Het nieuwe seizoen Married at First Sight start op 5 januari om 20.29 uur op RTL 4. In de video hieronder legt Carlo alvast uit of je ook dit seizoen de nodige dosis drama kunt verwachten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore