Entertainment

Kim Kötter en Jaap Reesema maken podcast over derde kindje

04 januari 2021 18:26
Kim Kötter en Jaap Reesema Beeld © ANP

Op 14 februari, op Valentijnsdag, is Kim Kötter (38) uitgerekend van haar derde zoontje. Tot die tijd gaat Kim haar zwangerschapsverhalen delen in een podcast: 'To: Due Date'. Dat doet Kim uiteraard niet alleen, maar samen met manlief Jaap Reesema (36) die met zijn 'Zelfspodcast' al een bedreven podcast-maker is.

"Je bent overal bij"

Op hun Instagram Stories kondigen Jaap en Kim hun podcast aan. "We hebben een enorme to do list die we nog af moeten vinken", vertelt Kim. Ook zegt ze dat ze Jaap de laatste tijd niet heel veel gezien heeft. "En ik ben ook niet zo betrokken geweest bij de vorige zwangerschappen", biecht Jaap op. Maar dat wil de zanger nu anders doen. "Ik wil een betrokken vader en man zijn, dus ik ga heel veel dingen vragen en er gewoon zijn."

In hun nieuwe podcast nemen Kim en Jaap de luisteraars mee tijdens de zwangerschap. "Ook alle hobbels, want die zijn er natuurlijk ook. Maar we laten jullie ook de eerste wee horen, misschien de laatste wee. Wellicht het eerste huiltje. Je bent overal bij."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Kim Kötter en Jaap Reesema staan voor lastige keuze

Rond de feestdagen sprak RTL Boulevard met Jaap, die dus binnenkort voor de derde keer vader wordt. "Het gaat nu wel echt heel hard", vertelde Jaap onder andere over de zwangerschap van zijn liefje Kim. In onderstaand fragment zie je alles wat Jaap nog meer te vertellen had.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore