Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuwe MAFS-kandidaat Sylvia flirt erop los met Carlo Boszhard

Carlo Boszhard voor Married at First Sight Beeld © Nander de Wijk

Met een spiksplinternieuw seizoen van 'Married At First Sight' op de programmering druppelen de eerste beelden binnen. Eén ding lijkt in ieder geval zeker: kandidate Sylvia is er eentje om in de gaten te houden. Ze weet namelijk al precies wat voor man ze wil: een grotere versie van presentator Carlo Boszhard (51).

"Wat voor man zoekt u?"

Er wordt al voorzichtig geflirt aan het begin van het nieuwe Married At First Sight-seizoen, zo is te zien in de promobeelden van het programma. Klein probleem: de presentator behoort níet tot de kandidaten wat vervolgens een tikkeltje ongemakkelijk en hilarisch gesprek tegelijkertijd oplevert. 

"Wat voor man zoekt u?" vraagt Carlo, zoals de presentator van het programma betaamt. "Nou, niet een grijze muis", begint Sylvia. En dan komt het. "Gewoon een beetje... nou, maar dan iets groter", wijst ze naar Carlo. "Nee, ik toch niet?" vraagt hij vol ongeloof. "Zou u op mij...?"

Dubbel
Lees ook:
Dubbel genieten: 2x per week nieuwe afleveringen MAFS

Nieuw in deze reeks is dat de pasgetrouwde stellen elkaar in de laatste week van het experiment, onder begeleiding van de relatie-experts, ontmoeten tijdens een weekendje weg. Daar leren ze over elkaars ervaringen en kunnen ze steun zoeken bij elkaar. Tijdens het weekend denken de koppels na over hun eindbeslissing een week later, waar ze bepalen of ze getrouwd willen blijven.

Het wordt dubbel genieten voor de kijkers, want net als de vorige reeks worden de afleveringen twee keer per week uitgezonden. Het gloednieuwe seizoen van Married At First Sight gaat dinsdag 5 januari om 20.30 uur van start op RTL 4.

TV Throwback: de leukste MAFS-momenten door de jaren heen

10:52