Ga naar de inhoud
Entertainment

Molactie in Heel Holland Bakt zorgt voor hilarische reacties

Heel Holland Bakt Beeld © Heel Holland Bakt uitzending 03-01-2021

Pak de 'Wie is de Mol?'-app er maar bij, want in de laatste aflevering van 'Heel Holland Bakt' is er sprake van een heuse molactie. Bakker Sabine wordt op sluwe wijze bestolen van haar bladerdeeg, waardoor haar meestercreatie gesaboteerd wordt. Het levert hilarische reacties op.

"Ik vind dit echt niet tof"

Nu het programma precies een dag na Wie is de Mol? op televisie te zien is, heerst er achterdocht onder de kijkers van Heel Holland Bakt. Er is in de tweede aflevering namelijk al sprake van serieuze sabotage in de zoektocht naar de meest getalenteerde thuisbakker. Sabine is haar deeg kwijt en laat dat nét een essentieel ingrediënt zijn om een saucijzenbroodje te maken. 

Stuntelende
Lees ook:
Stuntelende Jenny steelt harten van HHB-kijkers

Nietsvermoedend vertelt ze in de camera dat haar deeg aan het opstijven is als het noodlot toeslaat. "Mijn deeg is weg", klinkt het ineens in de tent. "Dat kan toch niet? Heeft iemand mijn deeg? Mijn deeg is weg! Ik vind dit echt niet tof."

Er wordt al vrij snel met een beschuldigende vinger naar Chun gewezen. Sabine is er ondertussen helemaal ondersteboven van dat haar deeg ontvreemd is. Het huilen staat haar nader dan het lachen, waarna Robèrt zijn best doet om haar te kalmeren. 

HHB-deelnemer
Lees ook:
HHB-deelnemer Cas heeft iets te vieren met Janny en André

Helaas is er geen tijd om een misdaadverslaggever op de zaak te zetten, maar het levert wel hilarische reacties op social media op.