Entertainment

Samson en Gert vieren dertigjarig jubileum in originele decor

03 januari 2021 12:10 Aangepast: 03 januari 2021 12:10
Beeld © Eén

Samson en Gert zijn al tientallen jaren het bekendste duo van België. Inmiddels heeft Gert Verhulst (52) het stokje overgedragen aan zijn dochter Marie (25). Maar omdat het originele duo dit jaar dertig jaar bestaat, moet dat natuurlijk gevierd worden. En dat gebeurde gisteravond met een speciale uitzending van het Vlaamse 'Eén'.

"Het is wonderbaarlijk goed gedaan"

Bij zo'n bijzondere verjaardag als deze moet natuurlijk stilgestaan worden. Daarom is het originele decor van Samson en Gert opnieuw opgebouwd, zodat Gert in zijn vertrouwde omgeving geïnterviewd kan worden over het succes van de show. In het publiek zitten de andere castleden, Gerts vrouw en vele anderen die belangrijk zijn geweest voor het kinderprogramma. 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Samson en Gert maken nu al comeback

Direct na binnenkomst in de studio valt Gerts mond open van verbazing. "Het is wonderbaarlijk goed gedaan", zegt hij over de studio die er precies zo uitziet als vroeger. In de uitzending vertelt Gert allerlei details over het ontstaan van de serie. Ook zijn er gasten die samen met Gert terugblikken op dertig jaar Samson en Gert. De hele uitzending zie je hier.

Inmiddels heeft Gert het stokje dus overgedragen aan zijn dochter Marie. In de video hieronder vertellen vader en dochter er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore