Ga naar de inhoud
Entertainment

BN'ers VIPS-editie Hunted bekendgemaakt

Beeld © ANP

De namen van de deelnemers van het zesde seizoen van 'Hunted' zijn bekendgemaakt. 'Mocro Maffia'-sterren Bilal Wahib en Oussama Ahammoud, actrices Birgit Schuurman en Fajah Lourens en presentatoren Dennis Weening en Klaas van Eerden doen mee aan de AVROTROS-hit. Ook model Kim Feenstra en Irem Lourens, de dochter van Fajah, doen mee aan deze speciale editie.

Het is de eerste maal dat bekende Nederlanders meedoen aan het spel in plaats van ‘gewone’ kandidaten. De acht BN’ers werken in duo’s samen. Hunted VIPS is vanaf maandag 25 januari op NPO3 te zien.

Volgend
Lees meer:
Volgend seizoen Hunted wordt BN'er-editie

In Hunted probeert een groep Nederlanders langere tijd van de aardbodem te verdwijnen en uit de handen van een groep geoefende opsporingsdeskundigen te blijven. Het team 'hunters' bestaat uit voormalige rechercheurs, beveiligingsexperts, hackers en psychologen die alle middelen inzetten om de deelnemers te zoeken. Zij spreken met familie en vrienden, onderzoeken mobiele telefoons en pluizen beelden van bewakingscamera's uit.

AVROTROS
Lees ook:
AVROTROS maakt zesde seizoen van Hunted

In de ‘gewone’ edities van Hunted waren er twaalf deelnemers die vijfhonderd uur moesten verdwijnen. De BN’ers moeten proberen zeven dagen niet op de radar van de ‘hunters’ te verschijnen. Het programma trok in 2020 meer kijkers dan voorgaande jaren; vrijwel elke aflevering trok meer dan een miljoen mensen.

Bron: ANP/RTL Boulevard