Ga naar de inhoud
Entertainment

Winnaar oudejaarsspecial The Masked Singer doet publiek verbazen

Beeld © RTL

Hét kijkcijferkanon van dit jaar, 'The Masked Singer', heeft gisteravond ook weer een succesvolle eindejaarsspecial uitgezonden. Met figuren als de Klok, de Oliebol, de Sneeuwpop, de Champagnefles en het Vuurwerk werd het publiek wederom omver geblazen. En zoals altijd was daar weer de vraag: wie zit er toch verstopt in die pakken?

Let op: spoilers.

"Ik zei dat ik weg moest om te sporten, maar dat was dus niet waar" 

Op Twitter draaide de geruchtenmachine de hele avond overuren: zit Frans Bauer verstopt in een van die pakken? En inderdaad. De zanger maakte gauw zijn excuses aan zijn vrouw Mariska. "Het spijt me dat ik tegen je loog dat ik een afspraak had", maakte de 47-jarige duidelijk. "Eigenlijk was ik dus aan het repeteren voor deze uitzending. Ik zei ook dat ik weg moest om te sporten, maar dat was dus niet waar." 

Uiteindelijk bleek niemand minder dan Edsilia Rombley de winnaar van het spektakel. De zangeres zat verstopt in het Champagnefles-pak met een alcoholprobleem en die rol leek op haar lijf geschreven. "Ik haat hakken, dus die wiebelige enkels waren geen probleem."

Wie
LEES OOK:
Wie is Sneeuwpop in eindejaarsspecial van The Masked Singer?

The Masked Singer was met gemiddeld 3 miljoen kijkers een van de best bekeken programma's van afgelopen maanden. Begin vorige maand was het 3JS-zanger Jan Dulles die zich als winnaar onthulde. Hij had zich wekenlang weten te verstoppen in het pak van Neptunes, de god van de zee.

Speciale The Masked Singer zorgt voor verbijstering

03:44