Entertainment

Openhartige Pauline Wingelaar: 'Fijn om te praten met lotgenoten'

30 december 2020 14:10
Pauline Wingelaar Beeld © ANP

Pauline Wingelaar (34) is in 'Het Algemeen Dagblad' bijzonder openhartig over haar kinderwens, waarvoor ze bij een fertiliteitskliniek loopt. "Ik zou zo graag een glazen bol willen hebben, om te weten of de inspanningen uiteindelijk worden beloond of niet", doet ze een boekje open.

"Ik word van al die hormonen geen leukere vrouw voor mijn man of moeder voor mijn twee zoons"

Pauline, bekend van Echte Gooische Meisjes, heeft al twee kinderen, maar wil haar gezin graag uitbreiden. Momenteel is ze bezig met haar vijfde - van de maximaal zes -  IUI-behandeling, waarbij zaadcellen kunstmatig in de baarmoeder worden ingebracht. Of ze hierna nog een poging met IVF waagt, daar is ze nog niet over uit. "Ik word van al die hormonen geen leukere vrouw voor mijn man of moeder voor mijn twee zoons", legt ze uit. "Nu schuif ik de beslissing liever voor me uit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Juf' Pauline Wingelaar heeft het niet meer onder controle

De camera’s van Echte Gooische Moeders - dat een tweede seizoen krijgt - volgen Pauline in haar traject. Ze heeft er dan ook geen moeite mee om over te praten, Pauline vindt het zelfs wel prettig. Hierover vertelt ze in het interview: "Iedereen zit daar met z’n ziel onder z’n armen, terwijl ik merk dat het zo fijn is om te praten met lotgenoten." 

Er is volgens Pauline juist behoefte aan openheid, iets wat ze ook merkte toen ze onlangs een campagne deed voor maandverband. "Het overviel me hoeveel reacties daarop kwamen. We hebben geleerd om daar niet over te praten. Maar het is niet iets om geheimzinnig over te doen", aldus de realityster.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Pauline snapt niks van kerstdorpjes-hobby Leslie in Echte Gooische Moeders

Ook bij RTL Boulevard sprak Pauline eerder al over haar gekoesterde kinderwens:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore