Entertainment

Bewondering voor alleenstaande Larissa in Vier Handen Op Eén Buik

30 december 2020 08:56 Aangepast: 30 december 2020 09:01
Beeld © Vier Handen Op Eén Buik

In 'Vier Handen Op Eén Buik' wordt stand-upcomedian Soundos El Ahmadi (39) gekoppeld aan de 18-jarige Larissa. Ze is zwanger van haar man Wadie (22), die in Marokko woont. Vanwege het coronavirus staat ze er helemaal alleen voor. Soundos sleept Larissa door de emotionele tijd en dat blijft niet onopgemerkt op Twitter.

"Door het programma ben ik een stuk sterker in mijn schoenen gaan staan"

Omdat Larissa cysten op haar eierstokken heeft, dachten de doktoren dat het lastig voor haar zou worden om zwanger te raken. Toch weet Wadie meteen raak te schieten. De jonge ouders leren elkaar kennen als Larissa op vakantie is in Marokko. Het is meteen liefde op het eerste gezicht, maar de tortelduifjes besluiten niet te hard van stapel te lopen en eerst te ontdekken of het meer is dan alleen een vakantieliefde. 

Omdat ze elkaar niet uit hun hoofd kunnen zetten, besluiten ze samen te gaan wonen in Marokko - waarvoor ze eerst nog in het huwelijksbootje moeten stappen. Maar als Larissa erachter komt dat ze zwanger is, besluit ze dat ze zich veiliger voelt in Nederland en keert daarom terug. Alleen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Vier Handen Op Eén Buik-kijkers staan versteld van Louise

Het is de bedoeling dat haar man later volgt, maar omdat de grenzen sluiten vanwege het coronavirus blijkt dat nog een hele opgave. Ondanks alles blijft de aanstaande moeder sterk voor haar dochtertje en dat vindt zowel 'bekende moeder' Soundos als de kijker op Twitter bewonderingswaardig. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Soundos opvallend open in emotioneel bericht op Instagram

In een update laat Larissa weten dat het gezin inmiddels herenigd is. Wadie heeft eindelijk een visum gekregen om naar Nederland te komen. "Het is heel fijn om nu alles samen te doen en niet meer alleen te zijn", vertelt Larissa op beeld. 

Met Soundos heeft Larissa nog regelmatig contact en is haar enorm dankbaar. "Ik heb door haar echt een stukje meer kunnen genieten van mijn zwangerschap", vertelt ze in een korte video. "Door het programma ben ik een stuk sterker in mijn schoenen gaan staan."

Kijk de aflevering met Soundos en Larissa hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore