Entertainment

Diddy houdt kerstgedachte vast en betaalt huur 175 gezinnen

30 december 2020 01:56 Aangepast: 30 december 2020 07:29
Diddy Beeld © ANP

De stichting van Diddy (51) staat een flink aantal families in Miami bij die in de knoop zijn gekomen met het betalen van de huur. De muziekproducent liet dinsdag weten dat zijn Sean Combs Foundation hen financieel gaat helpen.

Diddy, die zelf ook een huis heeft in Miami, deelde tijdens een bijeenkomst in de buurt Overton ook tegoedbonnen uit en basisproducten voor de gezinnen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Diddy zegt groot nieuwjaarsfeest af vanwege corona

De rapper doet veel aan goede doelen en is de laatste tijd ook extra vrijgevig voor zijn naasten. Zijn moeder Janice genoot daarvan mee: voor haar tachtigste verjaardag eerder deze maand overlaadde zoon Sean haar met cadeaus. Ze werd verrast met onder meer een cheque van een miljoen dollar en een nieuwe Bentley.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Vriendin Nipsey Hussle reageert op dating geruchten Diddy

Toch houdt de platenbaas het bij cadeaus weggeven deze feestdagen: maandag kondigde Diddy aan dat het grote feest dat hij normaal gesproken geeft voor oud en nieuw dit jaar niet doorgaat: 'Vrienden! In een poging om iedereen gezond en veilig te houden, heb ik besloten om dit jaar geen feest te geven. Ik hoop dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad en ik wens jullie het beste voor 2021', liet hij weten op Instagram, om daar nog aan toe te voegen: 'Dit besluit staat vast. Tot volgend jaar allemaal.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Diddy staat stil bij verlies ex op haar verjaardag

In Nederland hebben we onze eigen 'Diddy' in de vorm met Bas Smit. Onlangs wist hij met zijn schildpadeieren een recordbedrag op te halen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore