Entertainment

Broertje Gigi en Bella Hadid wil absoluut geen 'onnatuurlijke' vaccinatie

28 december 2020 05:45 Aangepast: 28 december 2020 07:01
Beeld © ANP

Anwar Hadid, het jongere broertje van Gigi en Bella, wil zich absoluut niet laten vaccineren tegen corona. Dat meldde het model op Instagram Stories, maar na een hoos aan kritiek verwijderde hij het bericht snel.

"Dat is beter dan het onnatuurlijk te doen"

TMZ deelde zondag schermafbeeldingen van de Story, waarin de half-Nederlandse Anwar antwoord gaf op de vraag van een volger of hij zich gaat laten inenten. De 21-jarige antwoordde dat hij dat niet van plan is, en legde dat uit met: "Of ik krijg het gewoon niet, of ik krijg het wel en zal ik er als god dat wil van genezen en antilichamen krijgen. Dat is beter dan het onnatuurlijk te doen, de schepper heeft onze lichamen geschikter gemaakt om hiermee om te gaan dan we denken."

Zelfs nadat hij de boodschap had weggehaald, kreeg de zoon van Yolanda Hadid nog veel kritiek in comments op andere posts. Volgers vroegen hem bijvoorbeeld of hij zich ook niet zou laten behandelen als hij een andere ernstige ziekte zou krijgen. Ook wezen mensen hem erop dat hij lijdt aan de ziekte van Lyme, wat het coronavirus gevaarlijker voor hem zou maken. Afgezien van het verwijderen van het bericht, heeft Anwar niet gereageerd op de kritiek.

Zijn zus Gigi is onlangs nog voor het eerst moeder geworden en deelde korte na de geboorte een bijzondere foto. Hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore