Entertainment

Voorstellen: dit koppel vervangt Sorelis en Gulcin in Temptation

25 december 2020 12:17 Aangepast: 25 december 2020 12:18
Gulcin en Sorelis Beeld © Tom Cornelissen

Het 'Temptation'-avontuur van Gulcin en Sorelis heeft een bijzonder einde gekregen. Na slechts een paar dagen besluit Sorelis het programma 'uitgespeeld' te hebben en zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Kevin en Eva nemen hun plek in de villa in en gaan de ultieme relatietest aan.

Als er iemand zichzelf wil bewijzen is het de 27-jarige Kevin wel. Twee jaar geleden leerde hij de 19-jarige Eva kennen op verschillende festivals. Inmiddels zijn de twee 1,5 jaar samen en wonen ze samen. Net in het begin van hun relatie is Kevin de fout in gegaan met zijn ex, toen Eva een maand op reis was in Thailand.

Om te voorkomen dat Kevin weer de fout in gaat doen ze bijna alles samen, maar dit is natuurlijk niet gezond. Met hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave wil Kevin zich bewijzen zodat Eva hem weer voor de volle 100% kan vertrouwen.

Kevin & Eva in Temptation Island: Love or Leave Kevin & Eva in Temptation Island: Love or Leave
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Knappe broer van Denise uit Temptation Island blijkt fotomodel te zijn

RTL Boulevard sprak onlangs met tortelduifjes Gulcin en Sorelis over 'de mooiste dag van hun leven'. Hoe hun toekomst eruit ziet vertellen ze zelf in een aflevering van Temptation Love Therapy.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Arda en Amber van Temptation Island zijn ouders geworden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore